Ion Iliescu, Se impune o alianta PSD-PNL

Ion Iliescu,
Se impune o alianta PSD-PNL

0 67

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, afirma ca o alianta intre social-democrati si liberali se impune, iar PSD si PNL sunt doua partide „condamnate” sa lucreze impreuna, chiar daca exista deosebiri evidente intre cele doua partide, relateaza Agerpres.
„Eu zilele trecute am fost la Ploiesti pentru o lansare de carte si m-am vazut cu domnul Mircea Ionescu Quintus, un om la 90 si ceva de ani, un exemplu de limpezime intelectuala la o varsta atat de avansata. Si el spunea ca, indiferent de deosebirile evidente dintre PNL si PSD, aceste doua partide sunt condamnate sa conlucreze, sa lucreze impreuna, pentru a scoate tara din situatia in care se afla acum. Si sunt de acord cu dansul”, a afirmat fostul presedinte.
Ion Iliescu a participat joi, la Craiova, la Simpozionul „Rolul revolutiilor in societatea romaneasca de-a lungul timpului. Personalitatile marcante ale acestora”, organizat de Biblioteca Judeteana Alexandru si Aristia Aman din Craiova, in parteneriat cu Consiliul Judetean Dolj, Grupul de Initiativa Ecologica si Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.