Ion Iliescu nemultumit de directia de mers a PSD

Ion Iliescu nemultumit de directia de mers a PSD

0 195


Intr-o declaratie facuta presei, Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, s-a declarat nemultumit de directia spre care merge, in acest moment, PSD. Eh, daca din interior se vede ca PSD ar merge intr-o directie anume, e bine. De-afara se vede un vaporas in deriva, cu un capitan slab si cu busola defecta.


Iliescu este dezamagit de devierea doctrinara si de indepartarea de staga. El spune ca atunci cand a fondat PDSR, ?a avut in vedere ca acesta sa fie partidul care sa reprezinte stanga romanesca si valorile social-democrate. Dar, pare-se ca s-a ales praful de aceste deziderate si ca partidul inca nu raspunde nevoilor vremii, dupa cum a evaluat fostul presedinte.


Referitor la numeroasele aripi din partid (deh, intr-un partid de cocori, fiecare are doua!) si despre scandalul permanent, ?Iliescu este de parare ca aplanrea conflictelor ca nu tine doar de o persoana si ca mai important este cum partidul va pune in valoare oamenii.


In ce priveste aluzia lui Geoana ca Iliescu sa renunte la functia de conducere din partid ori sa paraseasca partidul (“cei care nu sunt de acord cu mine sunt bineveniti sa plece”, a spus Geoana la Brasov spre hazul tuturor, crezandu-se ca doar Vanghelie este capabil de asemenea paradoxuri lingvistice), Iliescu a afirmat ca niciun moment nu s-a pus problema ca el sa paraseasca PSD. Presedintele de onoare al PSD a spus ca mai degraba vor pleca altii din partid, decat el.


Declaratiile fostului presedinte l-au iritat pe Geoana, care a iesit iar la rampa spre a se mai face putin de ras.


„Aceste comentarii nu merita comentariile noastre”, a declarat Geoana. Cam multe comentarii intr-o singura propozitie!COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.