Ion Iliescu la PROTV

Ion Iliescu la PROTV

0 108

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca nu ii recomanda lui Victor Ponta sa candideze la presedintie, intrucat ar fi „prea devreme”, transmite Mediafax.
Iliescu a evitat sa dea nume de posibili candidati la presedintie care sa aiba si succes, facand doar un portret-robot al unui eventual viitor presedinte: „un om care sa respecte Constitutia, sa respecte legile, sa fie in dialog cu institutiile statului, nu in razboi ca Basescu”.
Intrebat daca i-ar recomanda presedintelui PSD, Victor Ponta, sa candideze la urmatoarele alegeri prezidentiale, Iliescu a raspuns: „Nu, e prea devreme”.
Iliescu a mai afirmat, in cadrul emisiunii „Dupa 20 de ani” de la ProTV, ca Ponta „s-a grabit” cand a facut afirmatia ca PSD l-ar putea sprijini pe presedintele PNL, Crin Antonescu, la alegerile prezidentiale, in schimbul unui guvern PNL-PSD.
„S-a grabit si nimeni nu a cuplat la asa ceva (in BPN al PSD – n.r.). Dar nu asta este problema acum, acestea sunt teme periferice. Nominal vom gasi si candidatii pentru guvernare si pentru o eventuala grabire a alegerilor prezidentiale si pentru un candidat comun (al opozitiei – n.r.). Daca incepem cu nominalizari, gresim, torpilam pe fond ceea ce inseamna actiunea comuna a opozitiei”, a mai spus Iliescu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.