ION DINITZA NU MAI E DEPUTAT. N-o fi pacaleala?

ION DINITZA NU MAI E DEPUTAT. N-o fi pacaleala?

0 607
„…Am luat act de această demisie în şedinţa publică de astăzi 1 aprilie”, a anunţat in plen  maestrul de ceremonii de la Camera, alde Valerica Zgonea! Prietenul lui Mihai Viteazul nu ne-a spus daca e sau nu e …pacaleala!
Cum se stie, Camera Deputatilor adoptase inca din 18 noiembrie  2014  cererea Parchetului de arestare preventivă a deputatului Ion Diniţă. Acesta este implicat în dosarul şefului mult prea suspendat al Consiliului Judeţean (CJ) Braşov, Aristotel Căncescu, dosar privind atribuirea ilegală a unor contracte de către autoritatea locală.
Potrivit DNA, Diniţă este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi complicitate la abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.
Ori Aristica Cancescu, ca inalt functionar public, a obtinut LA GREU foloase necuvenite… cu „drumuri” neincepute, dar raportate ca terminate. Si daca vorbim de foloasele acumulate de Cancescu in 25 de ani de la Revolutie, cand a ocupat doar functii publice, ne-am minuna cat de “harnic” a fost acest ales in cele 6 (sase) mandate (2 mandate senator si 4 mandate de presedinte CJ) publice detinute.
Anchetatorii se pare ca au fost opriti de fortele oculte ale unui sistem pervers, sa continue identificarea fraudelor facute de acest “profesionist” al ilegalitatilor. Mai mult decat atata institutia numita Consiliul judetean, doar in urma presiunii exercitate de Prefectura, a incercat timid sa se exprime precum ca ar fi fost pagubita. Asa ca a facut doar un singur pas pe directia constituirii ca parte civila in fraudarea banului public de acest personaj de trista amintire pentru administratia brasoveana.
Poate ca-i va ajuta cineva pe alesii locali judeteni sa nu insiste pe aceasta pozitie, de asa zisa neutralitate numita simplu si fara echivoc, complicitate. Indiferenta lor nu trebuie trecuta cu vederea si in mod necesar, deci obligatoriu trebuie sanctionata si in timpul mandatului, nu doar prin VOT la urmatoarele alegeri.
 
Va reamintim ca in 20 noiembrie, judecătorii instanţei supreme au decis că deputatul PC Ion Diniţă va fi cercetat sub control judiciar. Plenul Camerei Deputaţilor urmează să vacanteze postul de deputat al lui Ion Diniţă în şedinţa de vot final, de miercuri.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.