Ion Cristoiu: „Dragnea era pe cont propriu. Acum, arhitectul planului sunt serviciile...

Ion Cristoiu: „Dragnea era pe cont propriu. Acum, arhitectul planului sunt serviciile secrete și marile puteri”

1 229

Analistul Ion Cristoiu a afirmat, în emisiunea Marius Tucă Show, România nu are propriile servicii secrete, ci filiale ale celor din afară, care sunt un fel de prestatori de servicii. I
Ion Cristoiu spune că şefii SRI declară că ajută NATO, dar niciunul nu susţine că ajută România.

Analistul politic Ion Cristoiu spune că refuzul premierului Dăncilă de a demisiona după condamnarea lui Liviu Dragnea face parte dintr-un mare plan pus la cale de marile puteri și serviciile secrete occidentale, susținând că acestea nu ar fi străine nici de alegerea lui Klaus Iohannis, scrie Mediafax.
Ion Cristoiu a afirmat luni, la emisiunea Marius Tucă Show, că Liviu Dragnea și PSD nu a avut în spate niciun serviciu secret sau vreo mare putere occidentală, povestea cu CIA, americanii și Mossad-ul fiind una falsă.

„În momentul acesta, Viorica Dăncilă merge exact potrivit planului. De ce este important …
Aseară ( duminică, n.r.) dacă anunțau demisia toți rămâneau cu planurile pe masă. Dvs știți că în noiembrie 1989 și Occidentul și Moscova aveau o neliniște ca nu cumva Ceaușescu să-și dea demisia? Le strica tot planul. Pentru că planul lor era nu demisionează….
Deci planul lor a fost așa. Liviu Dragnea vine duminică seara și spune că nu demisionează, că l-au studiat și pe el bine, nu-i așa? Și-atuncea au continuat cu acest circ de astăzi.

Arhitectul acestui plan nu e din interior. Vine din Europa pentru că … haideți să vă spun… judec ca istoric cazul Dragnea. Multă vreme până la decizia de astăzi, că între noi fie vorba, nu ne aud telespectatorii, dacă tu ești cel mai tare din România desființezi Înalta Curte.
Cel mai tare om din România, așa zice strada, cel mai forțos, este urmărit de jurnaliști la pușcărie. Asta nu înseamnă că era un om tare. Decizia dacă e politică eu fac în așa fel încât, repet, desființez Înalta Curte.
Deci din punctul acesta de vedere este clar că aici Liviu Dragnea și PSD nu a avut pe nimeni în spate. Toate poveștile alea că au americanii, că au CIA, e falsă. În momentul în care pornești un război cu multinaționalele te bazezi pe cineva, pe alte multinaționale. El nu s-a bazat pe nimic. Acum ne dăm seama că nu era pe nimic. Că dacă era pe ceva, azi noapte veneau niște tipi de la CIA la toți trei judecătorii și le spunea Stați cuminți. Nu! Probabil că a venit de la BND (serviciul secret german), nu de la…
Deci eu cred că în cazul de față a fost o legendă cu sprijinirea lui de către Mossad, nu l-a sprijinit nimeni. El era pe cont propriu că altfel nu ajungea la închisoare. Haideți să fim serioși”, a explicat analistul politic.

În acest context, Ion Cristoiu a dezvăluit cum, în decembrie 2014, cu două zile înainte de turul al doilea, a aflat că Iohannis va fi ales președintele României. „Vinerea, înaintea celui de-al doilea tur, m-a sunat domnul președinte Traian Băsescu. Probabil că a sunat toți liderii de opinie și mi-a zis că gata rezultatul e că vine Iohannis. Și eu am zis: Și americanii unde sunt?’, mă rog, o reacție.
Și a zis: ‘Păi americanii au pierdut’”, a dezvăluit jurnalistul.

Ion Cristoiu: „Dragnea era pe cont propriu. Acum, arhitectul planului sunt serviciile secrete și marile puteri”
Un cadou de la Iohannes. ROMÂNIA… da, este a voastră, a globaliștilor!

Ion Cristoiu a mai spus că planul căruia i se conformează premierul Dăncilă nu a fost creat în țară. „Marile puteri, serviciile secrete sunt arhitectul acestui plan”, a susținut analistul politic.

“Revoltând pe cei care se uită la dvs, le voi spune că noi nu avem servicii secrete, ale noastre. Ele toate sunt filiale ale unor servicii secrete străine. E o acuzaţie pe care o pot justifica oricând, ştiu despre ce e vorba (…) Securitatea noastră, la dispoziţia lui Ceauşescu a zis <bă nu daţi chiar tot la KGB, 10% acolo rămâne, că dacă ne certăm cu ei>
Dincoace nu cred că mai este. Ei sunt bucuroşi că… aţi văzut că în toate declaraţile şefilor SRI e cum ajută ei NATO. Aţi auzit vreunul zicând cum ajută ei România? Cum contribuie ei? Rezultă că suntem un fel de prestatori de servicii”, a argumentat Ion Cristoiu.

Sursa: https://www.activenews.ro & Mediafax & Marius Tucă Show

COMENTARII

  1. ISTORIA SE REPETA! Parafrazand o cunoscuta fraza: UNDE AU FOST PSD-ISTII (ROMANII) CAND L-AU ARESTAT (JUDECAT) PE DRAGNEA? Sunt convins ca nu suntem un popor de tradatori (ori corupti asa cum se incearca se ne fie pusa stampila). Sunt convins ca doar o parte din cei care ne conduc sunt tradatori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.