„ION” – AZI CONSILIER, MÂINE GÂDE

„ION” – AZI CONSILIER, MÂINE GÂDE

0 136

„Următoarea bătălie se va da pentru libera exprimare. Așa cum a declarat la Dubai, la Summit-ul Guvernului Mondial chiar Klaus Schwab, când a discutat despre Inteligența Artificială (IA), chatbots și identități digitale – „Cine stăpânește aceste tehnologii, va fi stăpânul lumii”.
Google pregătește un program de „pre-bunking” menit să „imunizeze” oamenii împotriva a ceea ce se consideră „propagandă” sau „dezinformare”.
Manipulând informația transmisă utilizatorilor, Google poate îndepărta ideile concurente și „nealiniate” gândirii globaliste – genial, nu?!
La fel susține și fondatorul Microsoft, Bill Gates. Într-un interviu acordat ziarului German Handelsblatt, autoproclamatul expert în vaccinuri susține că tehnologiile IA ar trebui folosite ca instrumente puternice pentru combaterea „dezinformării digitale și a polarizării politice”.
Programul ChatGPT, software de Inteligență Artificială lansat anul trecut de Microsoft, deja sperie oamenii cu părtinirea sa politică (și nu numai atât!) evidentă. La o întrebare ce i-a fost pusă, această IA – un fel de „Ion” pe care l-a primit cadou (otrăvit) și premierul Nicolae Ciucă – a concluzionat că folosirea unei insulte rasiale este mai rea decât a permite bombardarea unui oraș cu arma nucleară!
Tot așa, „Ion” a justificat suprimarea fizică a votanților lui Donald Trump ca fiind necesară pentru „apărarea democrației și prevenirea răspândirii discursului periculos”. (national.ro)
Ai înțeles, da?
Ion” va decide dacă ceea ce postezi e în folosul, sau spre distrugerea, umanității.
ION nu dă greș.
Asta spuneam eu: imaginează-ți că astăzi nu existau rețelele sociale. Și singurele surse de informații erau televiziunile și site-urile de știri obediente. Sursele de știri neconforme erau suprimate.
Ce făceai azi?
Dar în viitor se va ajunge aici. Uniformizarea gândirii. Orwell.
Unii au abandonat gândirea de bună voie. S-au predat.
Sancta simplicitas!

Autor: Angelo Davidescu
Sursa: facebook.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.