Iohannis acuzat de înțelegeri cu austriecii pe tema Legii Offshore:!!

Iohannis acuzat de înțelegeri cu austriecii pe tema Legii Offshore:!!

0 117
Brusc, televiziunea austriacă ORF devine interesată de România și acuză represiuni din partea jandarmeriei române
Scandalul și presiunile externe pe tema legii offshore sunt departe de a se fi încheiat. Modul în care a reacționat Austria după protestele din 10 august, cerând explicații după atacarea unor jurnaliști de la postul ORF de către jandarmi și condamnând violențele, îl fac pe Darius Vâlcov, consilierul economic al premierului Dăncilă să considere că Viena ar avea unele înțelegeri cu președintele Iohannis asupra legii offshore.
Consilierul economic al premierului Viorica Dăncilă, îl acuză, indirect, pe Iohannis, de înțelegeri privind legea offshore, menționând că odată cu respingerea promulgării legii, postul național austriac devine interesat de țara noastră. De asemenea, Vâlcov a postat două fotografii, una de la întâlnirea președintelui cu directorul general al OMV și a doua de la întâlnirea reprezentantului OMV cu Vladimir Putin, scrie stiripesurse.ro.
„În ianuarie 2018 Mr Seele, CEO OMV și Mr Werner discută în privat despre gazele din Marea Neagra. În iulie, Parlamentul adopta Legea Offshore, cu o mică modificare de 6 miliarde de $ în plus pentru statul român. În august, Mr Werner respinge Legea Offshore. Tot în august, postul național de televiziune austriac ORF devine brusc interesat de România și acuză represiuni din partea jandarmeriei române.

Darius Vâlcov îl acuză pe Iohannis de înțelegeri cu austriecii pe tema Legii Offshore: Brusc, televiziunea austriacă ORF devine interesată de România și acuză represiuni din partea jandarmeriei române

Vom vedea continuarea! Dar de data asta vă asigur că statul român va cere ceea ce i se cuvine.
P.S. Mr Seele and Mr Putin, two good friends (n.r. Domnul Seele și domnul Putin, doi prieteni buni)”, a scris Darius Valcov pe Facebook.
Reamintim că, după protestul din 10 august, mai mulți politicieni au pus artileria grea pe guvernul de la București, vorbind despre incapacitatea Executivului român de a gestiona președinția Consiliului UE, din 2019. Wolfgang Zinggl, liderul grupului Lista Peter Pilz (centru-stânga) din Parlamentul Austriei, a cerut chiar schimbarea Guvernului de la București, afirmând că „un guvern nou-ales ar fi oricum mai bine plasat pentru a exercita Președinția Consiliului UE și a atribuțiilor aferente”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.