Ioana Caloian fost ucisa si de indiferenta semenilor

Ioana Caloian fost ucisa si de indiferenta semenilor

0 741
Flori si luminari pentru bunicuta Ioana la Spitalul din Tractorul. Zeci de brasoveni impresionati de tragedie au participat la comemorare alaturi de nepoata batrinei decedate. Moartea femeii este si rezultatul indiferentei celor care au vazut-o ratacind pe strada si nu au facut nimic pentru a-i veni in ajutor sau pentru a se interesa, macar, de soarta ei.
Zeci de brasoveni impresionati de cazul bunicutei Ioana, pacienta de 82 de ani moarta de frig pe un cimp dupa ce a fost lasata sa plece din spital doar in pijamale si papuci, s-au adunat, marti dimineata, cu luminari si flori la Spitalul Tractorul. Nepoata batrinei, Crina Coliban, a aprins o luminare si a plans in timp ce era imbratisata pe rand de prieteni si chiar de necunoscuti care au venit sa-i fie alaturi.
Brasoveanca Eugenia Chirila, care a zarit-o pe bunica Ioana ratacind pe strada dar nu a facut nimic pentru ea nu-si poate ierta indiferenta. Femeia a sunat totusi  la 112 doar luni dimineata pentru a spune pe unde a vazut-o pe virstnica, dar era deja prea tarziu. Asemenea ei, vor fi fost si alti brasoveni de bine, care au vazut-o ratacind in frigul diminetii de sambata, fara sa se fi intrebat ce cauta acolo si fara sa fi anuntat cuiva prezenta nefireasca a batranei, imbracata in halat, in papuci de casa si cu o branula infipta in mana.
Nepoata batrinei a primit sute de mesaje de la oameni care i-au povestit ca au avut aceleasi probleme si o roaga sa nu lase lucrurile asa si sa continue sa protesteze impotriva practicilor inumane din spitale.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.