Ioan Rus se vede la ÅŸefia PSD…

Ioan Rus se vede la ÅŸefia PSD…

0 78
Parea un "mototol" greoi pana mai ieri . Sau un "adormit", plasat strategic la carma organizatiei PSD Cluj, adormite de-a binelea… Altfel un dinamic client, prin propriile firme in contractele (numeroase!) cu statul basist. Deodata Ioan Rus a explodat brusc in mass-media. In afara propriului trust de presa, a inceput sa dea in draci interviuri peste tot: la radio, posturi Tv, in ziare locale ÅŸi centrale…
Dintr-un fost ministeriabil, retras la Cluj, o vreme grav bolnav, Ioan Rus a devenit peste noapte unul dintre cei mai galagiosi "pesediÅŸti".
Mesajele sale au inceput cu o Å£intă directa: Crin Antonescu! Socotit un politician cu experienţă, Rus are în vedere o serie de calcule. Varianta cea mai la îndemână: a pus ochii pe cea mai înaltă candidatura pentru o funcÅ£ie în stat. Pare greu!
Pentru ca ar trebui să obÅ£ină sprijinul a jumatate din conducerea PSD…
Dar total neinspirat, Rus isi imagineaza ca, asa cum l-a propulsat presedinte pe carieristul Gioana, ar putea "dezbina" iar PSD, o parte din partid… urmand sa-l sustina acum pe el! De aici goana după publicitate ÅŸi notorietate!
Până la urmă, il acuza si pe Victor Ponta, tocmai cel care, la rugamintea ciudata a lui Nastase, l-a scos din anonimatul politic! Vezi Doamne, PSD ar fi acceptat paritatea la locale cu un partid semnificativ mai mic ÅŸi ÅŸi-a pus soarta la dispoziÅ£ia obsesiei lui Crin Antonescu de a scăpa de Traian Băsescu.
Cu efecte discutabile în primul caz ÅŸi cert negative în al doilea. Exploatand "esecul", de ce nu ÅŸi-ar încerca ÅŸi Ioan Rus ÅŸansa la conducerea PSD ?
Ce lovitura pentru Baselu…
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.