Ioan Oltean, broscarul lui Traian Basescu

Ioan Oltean, broscarul lui Traian Basescu

0 204

Vicepresedintele PD-L, Ioan Oltean, omul care nu se stie de ce umbla cu broaste in gat si de aceea face pe popularul, nemaiputand sa-si puna cravata, a declarat, oracaind, ca presedintele Basescu trebuie sa faca o alegere intre a-l revoca pe Dan Nica si a provoca demisia lui Emil Boc din fruntea Guvernului, sustinand ca refuzul revocarii inseamna ca premierul nu-si mai gaseste locul ca sef al Executivului. El a afirmat ca presedintele Traian Basescu este pus in situatia „sa aleaga intre a semna decretul de revocare a lui Dan Nica si demisia lui Emil Boc”.
Olteanu are dreptate, asa scrie pe unul din picioarele broastei, dar nu s-a uitat si pe celalalt, pe care este consemnat ca plecarea lui Boc nu ar fi mare paguba, ba din contra.
Ioan Oltean a mai declarat „Eu cred, este opinia mea personala, ca premierul nu va mai putea lucra cu Nica”, a continuat Oltean.
Asta a citit de pe al treilea picior al broastei din gat, cu toate ca in politica orice este posibil.

Oltean a mai spus ca un eventual refuz al revocarii l-ar pune intr-o situatie delicata pe primul-ministru.
„In aceasta situatie, daca as fi premier in locul lui Emil Boc, mi-as da demisia atata vreme cat seful statului a infirmat o hotarare luata pe niste argumente ferme. Daca presedintele Romaniei infirma decizia, inseamna ca premierul nu-si mai gaseste locul in fruntea Executivului”, a precizat broscarul.
Dar sunt sigur ca daca ar fi in locul lui Boc ar trage temeinic de timp, doar s-or aranja cumva treburile. Este usor sa faci pe viteazul cand ghiulelele explodeaza departe de tine.

Aflat intr-o vizita in Ialomita – tocmai fatase pisica unui pedelist ialomitean de frunte si trebuia sarbatorit evenimentul – presedintele Traian Basescu a refuzat sa deschida subiectul remanierii lui Dan Nica, desi presa a insistat in nenumarate randuri.

Iar broasca din gatul lui Ioan Oltean acesta nu o poate inghiti pentru ca pe al patrulea picior sta scris ca a venit vremea ca pedelistii sa mai lase tara in pace, cu Basescul lor cu tot.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.