IOAN NECULAE ARE SI CETATENIE AMERICANA !

IOAN NECULAE ARE SI CETATENIE AMERICANA !

0 791

CANCAN.ro a aflat motivul pentru care fetele au recunoscut ca sunt prostituate: ”Probele de la dosar sunt clare. Nu exista dubiu ca fetele s-au prostituat. Insa, ele au facut o intelegere cu procurorii. Daca isi recunosc faptele, nu vor face inchisoare cu executare. Ele isi vor lua condamnari cu suspendare. Care trec…

Ioan Neculaie o facu de oaie: va fi acuzat de obstructionarea anchetei si fals in declaratii”, a declarat o sursa juridica… credibila.
Printre cele ale caror discutii au fost interceptate,intre altii si Ioan Neculae, se numara Diana Guresoaie, cunoscuta pentru relatia cu Cristi Tanase, Diana Nicoras, Ramona Popescu, de profesie manechin, si multe altele.
In dosar au aparut si numele Danielei Crudu si a Madalinei Pamfile, care au fost si ele nevoite sa dea cu subsemnatul. Dupa acel imens scandal, lucrurile s-au linistit, iar fetele au dus o viata normala. Asta pana in urma cu ceva zile, cand fetele au ajuns, din nou, in fata anchetatorilor.”Ia zi-ne cat ti-a dat Neculaie din fierul vechi vandut de la Steagul Rosu? Dar cand il suna pe Fercala, ce-i spunea? Cancescu venea des la „sindrofiile” voastre din Poiana?” Etc.
De data aceasta, ele au recunoscut ca au facut sex pe bani, desi, initial, negasera. Diana Guresoaie a povestit ca a luat 3.000 de lei pentru a face sex cu Ioan Neculaie, (tot zgarcit,a ramas si ca milionar…) la fel si prietena ei, Diana Nicoras… cu unul de-si vopsea parul !
Cica specialistul in demolari si fier vechi a fost mult mai generos cu Ramona Popescu. Manechinul l-a insotit pe I.N. intr-o vacanta in Grecia, fiind platita cu 3000 de euro pentru serviciile sale. Schimbarea de moneda, a fost „rezolvata”, ca la…curve, cu banii inainte!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.