Ioan Becali tine sa clarifice problema in cazul Costea

Ioan Becali tine sa clarifice problema in cazul Costea

0 92

Giovani Becali impresarul jucatorului Florin Costea, a tinut sa clarifice situatia atacantului Universitatii Craiova prin intermediul unui comunicat de presa.

Ca urmare a declaratiilor facute de Dl. Adrian Mititelu, in calitate de Presedinte al FC Universitatea Craiova cu privire la neprezentarea jucatorilor Costea Florin Constantin si Costea Mihai Alexandru in cantonament in vederea meciului cu FC Dinamo Bucuresti care va avea loc astazi, luni 9 mai 2011, la orele 20:00, in calitate de Presedinte al SC Becali Sport SRL, doresc sa va prezint situatia reala.

Cu privire la cazul jucatorului Costea Florin Constantin:
Dupa cum a reiesit si din mass-media, jucatorul a depus memoriu la Liga Profesionista de Fotbal in data de 24 aprilie 2011, intrucat trecusera mai mult de 60 de zile de la scadenta obligatiilor de plata. La rugamintea D-lui Adrian Mititelu, in calitate de Presedinte al FC Universitatea Craiova, promitandu-ne ca va reglementa situatia platind 2 rate scadente pana vineri, 6 mai 2011, de comun acord cu jucatorul am trecut la suspendarea memoriului depus.

In convorbirea telefonica avuta cu Dl. Mititelu vineri, 6 mai 2011, acesta ne-a informat ca nu-si poate onora promisiunea de plata a celor 2 rate scadente, precizandu-ne ca si jucatorul a suferit o contuzie in timpul antrenamentului.

Am stabilit de comun acord Becali Sport – Adrian Mititelu – Costea Florin Constantin, ca jucatorul sa ramana acasa in vederea refacerii dupa accidentare. Deoarece FC Universitatea Craiova nu si-a indeplinit promisiunea de plata nici pana astazi, luni 9 mai 2011, am fost nevoiti sa depunem din nou memoriu la Liga Profesionista de Fotbal.

In ceea ce priveste situatia jucatorului Costea Mihai Alexandru, doresc sa precizez ca ultima data cand am vorbit cu el a fost cand l-am rugat sa revina la antrenamentele Craiovei, acum 10 zile.

Ioan Becali, Presedinte Becali Sport SRL

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.