Invitatie la concurs ecologic – Naturalist

Invitatie la concurs ecologic – Naturalist

0 74

Pentru cei care au un cuvant de spus in vederea protejarii mediului inconjurator, este organizat concursul Naturalist. Este vorba de un concurs de condeie pe teme ecologice care se adreseaza tuturor celor care au harul scriiturii si pe care-i intereseaza starea viitoare a planetei pe care o locuiesc.
Perioada de inscriere in concursul Naturalist a fost prelungita cu pana pe 15 octombrie, timp in care va puteti inscrie si alte articolwe in concurs.
In aceasta perioada articolele inscrise vor putea fi votate mult mai usor, vizitatorul nu mai trebuie sa isi creeze un cont pe site pentru a-si alege favoritele. Aviz membrilor care nu au trecut de limita de 5 voturi/articol. Trimite prietenilor link-ul articolului pentru a-l vota si comenta.
Articolele inscrise pot trata orice domeniu ecologic, de la incalzirea globala, reciclare, criza energetica si specii de animale amenintate cu disparitia pana la apa pe care o bem de la robinet sau promovarea mersului pe bicicleta.
Pentru mai multe informatii despre domeniile care va intereseaza va puteti documenta pe www.ecomagazin.ro.

Cateva sfaturi pentru a va dubla sansele de castig.
1. Scrie mai multe articole. Este permisa inscrierea in concurs cu mai multe articole, un singur premiu va fi acordat pentru cel mai bine
cotat articol.
2. Aloca mai mult timp pentru documentarea/cercetarea informatiilor prezentate in articol si publica la sfarsitul acestuia bibliografia.
Pentru mai multe detalii, puteti accesa site-ul: http://www.naturalist.ro/concurs/ro, iar pentru a va inregistra: http://www.naturalist.ro/register

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.