Invitatie la concert

Invitatie la concert

0 194

Filarmonica Brasov va invita joi, 24 mai 2007, de la orele 19.00, la Teatrul “Sica Alexandrescu” la un concert simfonic sustinut de Florin Ionescu – Galati, sub bagheta dirijorului Petre Sbarcea.


In program:


Lucrari concertante pentru vioara si orchestra de Kreisler, Monti si Dinicu


Ceaikovski – Suita „Lacul lebedelor”.


?


Florin Ionescu Galati – un artist de renume mondial


Violonist virtuoz, cu o puternica personalitate, Florin Ionescu-Galati s-a impus in viata muzicala romaneasca ca unul dintre varfurile generatiei sale.


Nascut la Bucuresti, in anul 1970, tanarul artist a inceput studiul viorii la virsta de 4 ani, sub indrumarea tatalui sau, cunoscutul violonist si dirijor I. Ionescu-Galati.


Aparitia in public alaturi de Orchestra Nationala Radio, la varsta de 10 ani, cu Concertul de vioara de Kabalevski, prevestea un talent neobisnuit ce avea sa devina curand cunoscut. Au urmat pe rand studiile la Scoala de Muzica din Brasov cu profesorul Radu Hamzea si absolventa Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, la clasa maestrului Stefan Gheorghiu.


Este laureat al concursurilor internationale Usti nad Orlici (Cehoslovacia), Dinu Lipatti si George Enescu (Romania), Tibor Varga (Elvetia), Paganini (Italia), Wieniawski (Polonia).


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.