Invitatie la ajutoare

Invitatie la ajutoare

0 54

Primaria Brasov face un apel la persoanele nevoiase si indreptatite sa primeasca ajutorul comunitar european constand in faina si zahar sa se prezinte la sediul Directiei de Asistenta Sociala pentru a-si prelua cantitatile care li se cuvin.
Intr-un comunicat de presa al municipalitatii se arata ca sunt 13.846 de brasoveni inclusi in categoria beneficiarilor si ca doar o mica parte si-au ridicat ratiile de faina si zahar.
Astfel, in cazul primei transe de zahar, au fost impartite 23.480 de kilograme dintr-un stoc de 55.384 kg,, urmand sa mai fie atribuita si o alta cantitate.
In privinta stocului de 163.030 kg de faina, au fost preluate de cetateni doar 95.695 kg, si in acest caz urmand sa vina noi cantitati.
Personal nu cred ca nevoiasii n-ar avea nevoie de aceste alimente. Dar ma gandesc ca multi dintre einici nu stiu de aceste ajutoare. Cate ziare citesc ei, ca sa nu mai vorbim de emisiuni TV sau radio? Nu ar fi indicat ca oameni ai Primariei, in baza unui tabel usor de intocmit din baza de date – Politie de proximitate, Oficiul de Pensii, Asistenta Sociala, Fortele de munca pentru someri etc – sa mai iasa de prin birouri si sa-I anunte pe beneficiari? Sau portocalele nu sunt in stare de gesturi nobile, ci doar de barbi?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.