Invingatorii poarta roz!

Invingatorii poarta roz!

0 557

Este sloganul sub care se va desfasura cea de-a patra editie a Crosului Casioppea de sub Tampa. Brasovenii sunt invitati sa se alature cursei de sambata pentru a sprijini lupta impotriva cancerului de san. Cu fondurile stranse din taxa de participare se vor achizitiona si in acest an proteze mamare pentru femeile care au suferit interventii chirurgicale de mastectomie

Este sloganul sub care se va desfasura cea de-a patra editie a Crosului Casioppea de sub Tampa. Brasovenii sunt invitati sa se alature cursei de sambata pentru a sprijini lupta impotriva cancerului de san. Cu fondurile stranse din taxa de participare se vor achizitiona si in acest an proteze mamare pentru femeile care au suferit interventii chirurgicale de mastectomie. Concurenti vor primi vauchere cu care vor beneficia de ecografii medicale gratuite.

Sambata, 30 mai, pe aleea de sub Tampa brasovenii sunt invitati sa se alature marsului roz care se desfasoara din 2012 si la Brasov. Brasovenii si nu numai sunt asteptati sa se inscrie pe www.casiopeea.org sau la fata locului, incepand cu ora 8.30. Startul se va da la ora 10. Doamna Beatrice Cante este voluntar al Asociatiei Casiopeea, organizatorul crosului. Este cetatean francez si primeste anual primeste la adresa sa dn Franta o invitatie pentru a-si face gratuit mogrografie. La fel s-a intamplat si cat a stat in Marea Britanie. Din pacate, Romania nu se numara printre statele care sprijina preventia in acest domeniu.cancer de san

Primaria Brasov este si in acest an partener al evenimentului.

Cu fondurile stranse din taxa de participare dar si cu donatiile sponsorilor organizatorii vin in sprijinul femeilor care au trecut prin operatii de mastectomie. Desi pana in prezent s-au achizitionat peste 250 de proteze mamare prin acest program, din pacate, lista este mult mai mare.

Pana in prezent, la cele 5 editii ale evenimentului de la Brasov si Bucuresti, peste 15.000 de participanti au parcurs in jur de 40.760 de kilometri pentru a dovedi solidaritatea si empatia pentru femeile aflate in suferinta.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.