„Invingatorii au purtat roz”!

„Invingatorii au purtat roz”!

0 505

A fost sloganul care a adunat peste 500 de persoane la startul crosului Casiopeea. Scopul evenimentului a fost strangerea de fonduri pentru achizitionarea protezelor mamare care vor fi donate ulterior femeilor operate de cancer de san. Statisticile au demonstrat ca una din opt femei va dezvolta de-a lungul vietii cancer de san

A fost sloganul care a adunat peste 500 de persoane la startul crosului Casiopeea. Scopul evenimentului a fost strangerea de fonduri pentru achizitionarea protezelor mamare care vor fi donate ulterior femeilor operate de cancer de san. Statisticile au demonstrat ca una din opt femei va dezvolta de-a lungul vietii cancer de san.

Peste 500 de partipanti au luat startul la crosul roz. Pentru a face fata unei curse atat de importante, cei mai mici au primit incurajarile prietenilor.

Concurentii spun ca au alergat pentru sanatatea lor, a familiei dar mai ales pentru a face un bine altora.

Participantii la Crosul Casiopeea au platit o taxa de inscriere de cativa zeci de lei. Banii vor fi folositi pentru a cumpara proteze mamare care vor fi donate femeilor trecute printr-o operatie de mastectomie.cancer de san1

„Pentru o femeie care trece printr-o astfel de situatia destul de dramatica orice fel de sprijin este binevenit. De fiecare data cand facem ceremoniile de inmanare a protezelor, ele ne privesc cu lacrimi in ochi cand si-si dau seama ca niste mii de oameni din Bucuresti, din Brasov sau din alte orase sau chiar tari au alergat pentru ele”, spune Luiza Domnisoru, voluntar Casiopeea.

Cei mai buni alergatori au fost rasplatiti cu medalii.

Crosul Casiopeea s-a terminat cu marsul familiei acolo unde s-au putut inscrie toti membrii familiei, fie ei bebelusi sau chiar catei.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.