Investitii in zona metropolitana

Investitii in zona metropolitana

0 73

Administratia judeteana se implica din ce in ce mai mult in crearea si dezvoltarea zonei metropolitane. In acest sens, deja se doreste demararea catorva proiecte de investitii. Zonele vizate, conform declaratiei vicepresedintelui Consiliului Judetean Brasov, Marian Rasaliu (PD-L), sunt comunele Tarlungeni, Cristian, Sanpetru, Halchiu, dar si orasele Codlea si Predeal. Proiectele pe care edilii judeteni vor sa le implementeze sunt drumurile comunale si forestiere, canalizarea si reabilitarea unor scoli si ale unor gradinite. Unul dintre cele mai indraznete proiecte prin care se doreste atragerea a cator mai multi turisti este circuitul de nivel Formula 3.


In zona comunei Halchiu se doreste consolidarea insfrastructurii, dar, mai ales, extinderea retelei de apa, gaz si energie electrica. Marian Rasaliu a declarat: „La Halchiu vrem sa ajutam si la asigurarea unui serviciu de transport in comun la standarde moderne, la organizarea unui management eficient al deseurilor, precum si la reabilitarea si punerea in valoare a monumentelor istorice”.


In concluzie, toate proiectele vor fi demarate incepand cu acest an, caci „Exista fonduri, exista proiecte, exista strategii pe baza carora putem accesa si bani europeni, astfel ca in acest an ne vom apuca de treaba!”, dupa cum a declarat vicepresedintele CJ.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.