Investitii importante pentru Brasov asteapta redeschiderea SEAP

Investitii importante pentru Brasov asteapta redeschiderea SEAP

0 488

Caietele de sarcini pentru Centrul de persoane fara adapost de pe strada Panselelor si pentru blocul de locuinte sociale de pe Zizinului sunt modificate in aceste zile pentru a fi gata pana pe 15 iunie, cand va fi redeschis SEAP-ul. In paralel, se lucreaza si alte documentatii de licitatii intocmite pe noua legislatie

Mai multe investitii din Brasov asteapta redeschiderea sistemului electronic de achizitii publice. Dupa schimbarea legislatiei in domeniu, Primaria Brasov a trebuit sa schimbe documentatiile pentru mai multe proiecte de investitii din municipiu. Caietele de sarcini pentru Centrul de persoane fara adapost de pe strada Panselelor si pentru blocul de locuinte sociale de pe Zizinului sunt modificate in aceste zile pentru a fi gata pana pe 15 iunie, cand va fi redeschis SEAP-ul. In paralel, se lucreaza si alte documentatii de licitatii intocmite pe noua legislatie.
Normele de aplicare a pachetului legislativ privind achizitiile publice au fost aprobate recent de Guvernul Romaniei. In aceste conditii, toate documentatiile de licitatii trebuie sa se supuna acum noilor reguli. Este si motivul pentru care in perioada 26 mai – 15 mai, SEAP a fost suspendat. Intre timp, autoritatile locale pregatesc noile documentatii.industrie bv
Intrarea in vigoare a noilor legi in domeniul achizitiilor publice a facut ca documentatiile pentru centrul de pe strada Panselelor si pentru blocul de locuinte sociale de pe strada Zizinului sa aiba nevoie de modificari. Sunt in lucru si alte proiecte realizate pe noua legislatie; potrivit lui Sorin Toarcea, purtatorul de cuvant al Primariei, este vorba de mutarea Caminului pentru persoane fara adapost la sediul DSS, acolo unde functioneaza entrul multifunctional pentru servicii sociale, modernizarea corpului A al Colegiului Unirea montarea unui lift exterior pentru persoanele cu dizabilitati, sala de sport de la Scoala Profesionala Kronstadt.
Printre modificarile importante aduse pachetului de legi referitoare la achizitiile publice se numara si eliminarea criteriului pretului cel mai mic.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.