Inverziti-va biroul!

Inverziti-va biroul!

0 236

De cand a aparut aceasta grija mondiala cu privire la viitorul sanatos al planetei, observam lucruri in neregula caror nu le-a fi dat importanta pana acum. Ca de exemplu, suntm inconjurati de foate mult plastic, in toate formele si culorile posibile.
Aruncand o privire in jurul nostru remarcam: sticla de suc, telefonul, punga de cumparaturi, mouse-ul, tastatura, pixul si lista poate continua. Aproape toate lucrurile care ne inconjoara au cel putin o componenta din plastic.
Materialele din plastic pe care noi le aruncam reprezinta peste 20% din cantitatea de deseuri menajere si nu sunt biodegradabile, pot rezista in mediu mii de ani.
Prin actiuni simple putem sa contribuim si noi la protejarea mediului.
Astfel, a fost creata gama de instrumente de scris Pilot BegreeN.
Pilot BegreeN este prima gama de instrumente de scris din lume, realizata din materii prime reciclate in proportie de cel putin 65%. Toate componentele din plastic sunt fabricate 100% din plastic reciclat si toate pixurile din gama sunt prevazute cu rezerve. Produsele au aceeasi calitate si acelasi pret ca si produsele traditionale si au fost prezentate, ca o premiera pe piata mondiala, in anul 2006.
Aratand un real angajament fata de problemele de mediu, Pilot BegreeN a castigat in acelasi an, premiul I la categoria “Responsabiliatate fata de mediu” in cadrul OPI (European Office Products Awards).
Grupul DACRIS este unicul importator al produselor Pilot in Romania. Grupul Dacris este prezent de 14 ani pe piata romaneasca si este specializat in importul, distributia si comercializarea articolelor de birou si a produselor tiparite. Calitatea produselor si serviciilor furnizate reprezinta cel mai important avantaj al companiei noastre.
Compania PILOT PEN detine cea mai veche fabrica de instrumente de scris din Japonia, fiind infiinata in anul 1918. Produsele sale sunt bine cunoscute in toata lumea pentru calitatea lor si pentru usurinta in utilizare.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.