Invazia Antihristilor – lansare de carte la Casa Baiulescu din Brasov

Invazia Antihristilor – lansare de carte la Casa Baiulescu din Brasov

0 108

In mansarda Casei Baiulescu din Brasov va avea loc o lansare de carte mai speciala: este vorba despre romanul „Invazia Antihristilor” a autorului Razvan Ardeleanu. Evenimentul va avea loc vineri, 29 mai 2009, de la ora 18:00, iar invitatii de onoare vor fi: Prof. Univ. Dr. Raul Fantana si Artist Plastic, Scriitor Gabriel Stan.
Temele in discutie pe care autorul incearca sa le abordeze in aceasta carte se refera la fenomenele „ce nu pot fi explicate”, ca de exemplu: religioase, esoterice, oculte, paranormale, parapsihologice ce ne inconjoara si ne formeaza realitatea spirituala.
Ceea ce este extrem de important este modul in care autorul incearca sa se raporteze la aceste realitati aplicand concepte originale, astfel incat concluziile la care ajunge acesta sunt extrem de interesante. Noile perspective se refera la gandirea pozitiva, Legea Atractiei, fenomenul OZN, dar si experiente „lumesti”, precum blestemul, magia, vrajitoria si ghicitoria.
Incursiunea in anatomia spirituala a omului clarifica relatia intre suflet, spirit, bioenergie, Ki, Kundalini si Duhul Sfant.
Prin aceasta carte, autorul vrea sa traga un semnal de alarma cu privire la noua era spirituala pe care o parcurge omenirea in zilele noastre. Si astfel apar tot felul de intrebari de genul: Ce este de facut in aceste circumstante? Cum va fi cu Semnul fiarei, Cip-ul 666? Care este rolul Bisericii?
Daca aceste dileme va framanta si pe voi, atunci puteti sa va alaturati oamenilor de cultura adunati la lansarea acestei carti, cu atat mai mult cu cat nu va costa nimic.
Intrarea este libera.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.