Invatati sa FOTOGRAFIATI la Centrul Cultural Reduta din Brasov

Invatati sa FOTOGRAFIATI la Centrul Cultural Reduta din Brasov

0 76

Daca vreti sa invatati sa faceti fotografi profesioniste, aveti acum posibilitatea sa urmati cursurile organizate la Centrul Cultural Reduta din Brasov.
Astfel, incepand cu data de 14 septembrie, incep inscrierile pentru o noua sesiune a cursului de fotografie si post-editare sustinut de Dan Malureanu.
Durata cursului este de doua luni, saptamanal cate trei ore de teorie si separat sedinte de practica.
Orele de teorie se desfasoara la Centrul Cultural Reduta in zilele de marti si miercuri incepand cu orele 18.00.
Lectiile au fost alese cu intentia de a acoperii nevoile si curiozitatile unui incepator sau a unui cunascator dornic de a stii mai multe.
Se insista mai mult pe latura vizuala, de observatie, exercitu viuzual, de intelegere a principiilor fotografice si de limbaj.
Lectiile vor avea urmatoarea ordine: prezentarea cursului si realizarilor anterioare, fundamentele fotografiei, expunerea, lentila, compozitia, lumina, culoarea, spatiul si decorul, portretul si corpul.
O mica recapitulare: Coffe table (discutii pe seama fotografiei la o cafea), practica foto si exercitii (trimise prin e-mail in format PDF), cursul foto si cursul de post-editare in format PDF (peste 150 pagini cu explicatii, exemple si fotografii).
Cursul de post-editare (Photoshop) este util pentru incepatori si raspunde direct temeticii lectiilor de fotografie amintite mai sus.
La finalul celor doua luni de practica si teorie se va elibera o diploma dovada a incheierii cursului de fotografie si post-editare.
Pentru mai multe detalii va rog accesati paginile
web: www.wix.com/cursfoto/cursfoto siwww.centrulculturalreduta.ro
Contact: 0747 415914 sau cursfoto2010@gmail.com

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.