Invatati engleza pe gratis

Invatati engleza pe gratis

0 229

In curand vor incepe cursurile de vara, gratuite, de limba engleza. Aceste cursuri sunt predate, dupa cum afirma organizatorii, de profesori provenind din America.
Cursurile care vor incepe in aceste zile se vor tine la Biserica lui Isus Hristos a Sfintilor din Zilele din Urma – dupa cat de lung este numele institutiei, adevarat este proverbul cu pana la Dumnezeu te mananca sfintii – cu sediul din Brasov la capatul liniilor RAT de la Saturn, langa ce a mai ramas din Policlinica Astra.
Conducatorul Bisericii din Brasov, Petru Herghelegiu, a precizat ca se inmaneaza un certificat de absolvire cursantilor care termina cursul ce are loc de doua ori pe saptamana si consta din 20 de lectii.
„Desi cursurile sunt structurate pentru elevii care sunt in vacanta pe perioada verii, cursantii de toate varstele sunt bineveniti”, declara varstnicul Herrik, conducatorul proiectului, adaugand:: „Acestia se vor bucura de o atmosfera prietenoasa, neprotocolara, dar, totusi, de ajutor, la clasele de curs”.
Parca-i vad pe „varstnici” – probabil un grad sau un rang in organizarea acestui cult – bagand printre conjugari tot felul de pilde din biblia crestina clasica, transformata dupa interes unde si cum trebuie. Nu am timp sa ma duc la curs, ca i-as invata eu pilde din viata sfintilor dintai, de la mijloc si din urma!
Nu spun ca initiativa ar fi rea, mai ales pentru cei tineri, pentru viitorul lor engleza fiind necesara, dar nu pot agrea amestecul Spiritului Suprem in probleme strict umane, chiar daca este sub forma de binefacere si mai ales avand in vedere ca orice secta religioasa prezinta o deviere de la linia dreapta si simpla in relatia cu Dumnezeu.
Cursurile se vor desfasura marti seara, de la ora 17.00, si sambata la amiaza, de la ora 12.00. Acestea sunt sustinute de tineri, baieti si fete, din Biserica lui Isus Hristos a Sfintilor din Zilele din Urma (misionari mormoni), care ofera benevol din timpul lor pentru a preda cursuri de limba engleza la nivel de incepator, mediu si avansat, fara nici o taxa.
Pai daca-i vorba de mormoni este O.K.! Astia sunt cei din zona Salt Lake City si au voie sa aiba un card de neveste. Ce-ar fi sa mai invat o data engleza? Restul voi vedea pe traseu.
Pentru a afla mai multe si a va rezerva un loc intr-una dintre clase, contactati-l pe „varstnicul” Herrik la tel. 0752/110071.
Oricum, daca va tin balamalele sa nu cadeti in mrejele acestor sfinti din urma, nu strica sa profitati de ocazie si sa invatati o limba straina folosita pe plan mondial.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.