Invatati engleza fara bani

Invatati engleza fara bani

0 106

Este vorba de niste cursuri gratuite pentru invatarea acestei limbi de circulatie prea mondiala, cursuri oferite de membrii Bisericii lui Isus Hristos a Sfintilor din Zilele din Urma. Ei se vor stradui sa va bage engleza in cap ca sprijin oferit comunitatii brasovene, probabil delegati pe meleagurile noastre de insusi Domnul Iisus si si de vreo doi-trei sfinti consilieri.
Cei interesati, indiferent daca detin sau nu cunostinte de limba engleza, se pot perfectiona fara sa fie nevoiti sa scoata vreun ban din buzunar decat pentru deplasarile la sala de curs.
Notiunile de gramatica si de vocabular vor fi predate de vorbitori nativi ai limbii engleze din America si Canada, la sediul bisericii, situat aproape de capatul autobuzelor 6, 22 si 52 din cartierul Astra. (Uite cum afla omul ce este cu cladirea aia cu arhitectonica uschita!)
Un curs de engleza, pentru incepatori, intermediari sau avansati, consta in 20 de lectii, in fiecare saptamana fiind programate doua intalniri: in fiecare marti de la ora 17.00 si in fiecare sambata de la 12.00. La incheierea cursului, fiecare participant va primi cate un certificat de competente lingvistice din partea bisericii.
Pentru inscrieri sau informatii suplimentare brasovenii il pot contacta pe Elder Miles la numarul de telefon: 0753/058811.
Chestia asta ma pune pe ganduri. Oare si Doamne-Doamne cu statul sau major o fi intrat in NATO si a dat-o pe engleza?
In rest, nu se poate spune ca nu este o initiativa demna de remarcat, exceptand probabil faptul ca toti cursantii vor fi bombardati cu „intelepciunile” unor sfinti de week-end, daca sunt de ultimele zile.
Doamne, mare ti-e gradina si mult te-a mai hartanit omenirea de-ai ajuns ferfenita in tot felul de biserici, bisericute si mai stiu eu ce capele si case de rugacini, toate inventate spre folosul unora sau altora! Ce, se mai face, in zilele noastre ceva suta la suta gratuit?
Si un mic sfat:atentie unde va trimiteti copiii!

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.