Inundatii in judetul Brasov: turisti evacuati si pagube insemnate

Inundatii in judetul Brasov: turisti evacuati si pagube insemnate

0 86


Ploile torentiale de sambata noaptea au provocat pagube insemnate in mai multe localitati din judet. Datorita furtunii puternice, in Vulcan, Holbav si Ghimbav, a fost intrerupta furnizarea energiei electrice iar inundatiile au afectat numeroase gospodarii, fiind necesara evacuarea proprietarilor.


In comuna Sambata au fost rupte sase podete iar in Comuna Lisa 100 de case au fost inundate ca urmare a ruperii podului din centrul localitatii.


O parte din turistii aflati in aceste localitati pentru petrecerea week-endului au fost evacuati, fiind mutati la un hotel hotel din zona, datorita patrunderii apei in pesniunile la care au fost cazati. In comuna Sambata, 12 masini parcate de turisti langa paraul Sambata au fost luate de ape, potrivit lui Gabriel Mesota, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov, citat de Mediafax.


De asemenea au fost puternic afectate de inundatii si localitatile Recea, Fagaras, Victoria, Rupea si Vistea, unde mai multe rauri au iesit din matca

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.