Introducerea impozitului forfetar in domeniul serviciilor

Introducerea impozitului forfetar in domeniul serviciilor

0 109
Premierul Victor Ponta a anuntat in premiera vineri seara ca a discutat in Guvern necesitatea introducerii impozitului forfetar la firmele din domeniul serviciilor fara a specifica insa cat ar putea fi impozitul forfetar pentru firmele din servicii, in cazul in care masura ar fi agreata la nivelul Guvernului si daca FMI ar fi de acord cu introducerea sa.
"Cred ca si pentru hotelieri e o masura buna fiindca stiu ca au un impozit si gata. Altfel, trebuiau sa faca o multime de acte, venea Garda Financiara in control si platau mereu o multime de amenzi.. Practic, acum nu incasam nimic fiindca toti se declara pe pierdere", si-a explicat pozitia premierul, care crede ca poate scoate mai multi bani pentru buget din domeniul serviciilor.
Trebuie sa-i reamintim premierului Ponta ca o astfel de masura nu trebuie sa fie lasata pe mana celor care au mai facut un "test" cu firmele romanesti pe timpul lui Boc si care mai sunt prin guvern si prin ministere.
Sa nu uite premierul Ponta si ministru Nita Constantin ca introducerea "forfetarei" a d avut ca prima consecinta desfiintarea a cateva sute de mii de firme. Sa ceara de la Registrul Comertului datele. Premierul spune ca aceasta masura, alaturi de alte reduceri de 5 miliarde de lei sunt necesare pentru a putea asigura plata salariilor si pensiilor.
 
Vlad T.
 
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.