Intoxicatii cu alcool si depresii dupa Revelion

Intoxicatii cu alcool si depresii dupa Revelion

0 130

 

Mai multi adolescenti cu varste intre 14 si 18 ani au ajuns la spital cu intoxicatii etilice. Adolescentii nu au mai tinut cont de numarul paharelor iar in scurt timp nu au mai reusit sa se tina pe picioare. In noaptea de Revelion, Ambulanta a raspuns la  peste 60 de solicitari in decurs de 12 ore. Cazurile au fost diverse, de la clasicele colici abdominale si intoxicatii cu alcool la sindromuri depresive.
Noaptea dintre ani a fost  foarte agitata pentru centralistii si personalul medical de la Ambulanta Brasov. Medicii si ambulantierii au raspuns la aproximativ 60 de solicitari pentru motive din cele mai diverse. Cele mai multe interventii au ramas totusi pentru colici abdominale s traumatisme suferite pe partii, spune directorul medical Magdaleda Piroska.
Un caz mai aparte a fost cel al intoxicatiilor cu alcool. Aici, din cele 17 solicitari, mai bine de jumatate au fost facute de tineri cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani.
Trecerea dintre ani nu a venit pentru toti cu voie buna si distractie. Persoanele singure, care nu au avut pe nimeni aproape, au fost incercate de depresie. 6 solicitari  pentru acest sindrom a inregistrat Serviciul de Ambulanta Brasov.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.