Intorsatura de situatie la Craiova. Piturca poate sa-l dea afara pe Mititelu...

Intorsatura de situatie la Craiova. Piturca poate sa-l dea afara pe Mititelu si nu invers

0 116

Ca la olteni la nimenea, asa s-ar putea transcrie ce se intampla in acest moment la gruparea Universitatea Craiova.
Cu toata ce patronul echipei, asa cum il stie toata lumea Adrian Mititelu, l-a dat afara pe tehnicainul Victor Piturca, s-a aflat ieri, ca figureaza in cadrul clubului drept director executiv si conform contractului, singurul om care poate concedia oameni la Craiova, este culmea Victor Piturca.
Daca Mititelu nu respecta aceste clauze trebuie sa plateasca 5 milioane de euro.
In timp ce jucatorii Craiovei nu si-au primit banii, Adrian Mititelu a incasat 50.000 de euro, drept salariu, din banii adusi la club de Victor Piturca, scrie Gsp.ro.
„Intrunit de urgenta marti seara, Consiliul de Administratie al Universitatii Craiova a decis urmatoarele: suspendarea contractului de munca pe o perioada nedeterminata a lui Victor Piturca, suspnedarea pe o perioada nedeterminata a contractelor de munca ale lui Eugen Neagoe, Gabriel Boldici, Silvian Cristescu, Martin Tudor, Marius Dima si Florin Marin. Amanarea reunirii locului de jucatori pentru vineri, 14 ianuarie, urmand ca pana duminica, 16 ianuarie, sa fie numit un staf tehnic interimar”, se arata intr-un comunicat al gruparii oltene.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.