Intolerabil: alți trei europarlamentari români Cristian Preda, Daciana Sârbu (Ponta) și...

Intolerabil: alți trei europarlamentari români Cristian Preda, Daciana Sârbu (Ponta) și Traian Ungureanu sabotează interese economice românești!

1 150

”Din cauza a trei voturi, a trei români, am pierdut moțiunea pentru transportul internațional și riscăm să scoatem transportatorii români din transportul internațional”
 Unul dintre cei mai activi europarlamentari români, Maria Grapini, a dat o veste care revoltă, pur și simplu. În direct de la Bruxelles, politiciana umanistă a anunțat ce s-a petrecut chiar aseară.
”Din cauza a trei voturi, a trei români, am pierdut moțiunea pentru transportul internațional și riscăm să scoatem transportatorii români din transportul internațional”, a spus Grapini. ”Noi am pregătit o moțiune să scoatem de pe lista de vot pachetul pe mobilitate pentru că s-a încălcat un regulament”.
Dar, explică Grapini, ”două din rapoarte n-au fost votate în Comisia TRAN și s-a vrut să se meargă direct în plenară”.
”Ne-am străduit în 24 de ore să strângem semnături și, în această seară, două voturi ne-au lipsit ca să trecem moțiunea – și acele două voturi le-am pierdut din cauza domnului Cristian Preda, doamnei Daciana Sârbu și domnului Traian Ungureanu”, a declarat Maria Grapini.

Members of the European Parliament take part in a voting session at the European Parliament in Strasbourg, France, December 14, 2016.

Conform europarlamentarului umanist, au fost 154 la 156, deci două voturi ale românilor ar fi fost suficiente pentru ca moțiunea să treacă.
”Acum stăm toată noaptea să lucrăm la amendamente – e de nesuportat situația aceasta în care sunt aruncați transportatorii români!” a declarat europarlamentarul Maria Grapini, la Antena 3.

Menționăm că până la această oră niciunul dintre cei trei menționați nu precizaseră care a fost motivul votului reclamat de Maria Grapini – deși, în cazul lui Preda, acesta a intervenit pe Facebook, postând câteva insulte la adresa PSD.

Dragoș Dumitriu.

https://ro.sputnik.md

COMENTARII

  1. Nevasta lui PONTA este o CURVA care are doar VAGIN si cind se REGULEAZA cu "masculii" din UE isi aminteste de PONTA si striga FUTE-MA Victoras

    Nevasta lui PONTA este o CURVA internationala fara tara care se REGULEAZA prin UE pe banii romanilor iar Victoras se MASTURBEAZA in parlament tot pe banii romanilor. Cristian Preda si Traian Ungureanu sant agenti ai Ungariei si HOMOSEXUALI care au numai CACATUL si SPERMA lui Victor Orban in creier. CURVA lui PONTA si cei doi HOMOSEXUALI sant TRADATORI ai ROMANIEI si trebuie executati. Parlamentul Romaniei trebuie sa voteze o lege prin care sa SPINZURE toti TRADATORII ROMANIEI din UE care voteaza impotriva intereselor ECONOMICE si POLITICE ale ROMANIEI. Trebuie sa curatam Romania de TRADATORI din UE.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.