Interzis in Spania! HERBALIFE – o existenta ciudata

Interzis in Spania! HERBALIFE – o existenta ciudata

12 1570

Va trebui sa prezint scuze stimatilor cititori pentru indemnul de a folosi produsele Herbalife, de a incerca prin acestea sa ajunga la sanatate.
Personal m-am lasat incantat sa fi gasit, in sfarsit, ceva ca sa-mi oblojesc cele dureroase. Si am si inceput tratamentul, caci suna frumos si ce spuneau consultantii, si ce se poate citi prin brosurile si pliantele Herbalife. Ba am putut chiar constata prin doua exemple efectul pozitiv al tratamentului Herbalife.
Insa zilele trecute am afla ceva – in legatura cu acest Herbalife – care a facut sa-mi cada inima in nadragi si sa intrerup tratamentul.
O persoana bine documentata si informata – inginer in industria alimentara – mi-a aratat ca aceste produse au si efecte benefice, cum tot asa de bine pot dauna anumitor persoane, mai ales acelor care au ficatul chiar si putin mai sensibil, ca sa nu spun mai mult.
Nu intru in amanunte de specialitate – multe nu le-am retinut nici eu – ci voi cauta sa prezint esenta.
Proteinele vegetale din produsele Herbalife hranesc in aceeasi masura si celulele tipice, dar si pe cele atipice – cele de cancer. Si celule atipice se gasesc, in stare latenta, in mai tot omul. Iar daca unul din posesorii de celule atipice se trateaza cu asemenea produse, are sanse sa se curete la sigur datorita cancerului pe care el insusi si-l declanseaza.
In acest sens televiziunea spaniola a prezentat, intr-o emisiune preluata de Antena 1, un material care arata de ce produsele Herbalife sunt oficial interzise in Spania, dupa ce nu au mai fost agreate in SUA.
Nu afirm rea-vointa din partea Herbalife, dar indemn la mare prudenta.

Dan Bota

COMENTARII

 1. NU folositi aiurea suplimentele alimentare si nici medicamente …!!! daca nu sunt omologate de Min.Agriculturii si Ministerul Sanatatii..si care nu se distribuie prin Farmacii..si nu sunt recomandate de Specialisti =Medici..Atentiee…!!!..Sunt o gramada de sarlatani…care pentru …bani fac orice…!!

 2. Si apropo NU sunt reprezentant si NU am nici o legătură cu Herbalife…doar consumator🤗

 3. Si apropo NU sunt reprezentant si NU am nici o legătură cu Herbalife…doar consumator🤗

 4. Si eu am incercat tratamentul Herbalife. Dupa ce am cunoscut mai multe persoane de acolo am aflat ca nu eu sunt singura care, dupa ce m-am lasat pentru 2 saotamani, in care din motive personale nu am putut consuma produse herbalife, am luat in greutate 3 sferturi din ce am dat jos pe timpul „tratamentului” cu herbalife, cu toate ca la micul dejun consumam cate un fruct doua- si atat.

 5. Am fost diagnosticata cu carcinom stadiul 2B…in urma tratamentului si operației ,în 5 luni am luat 35kg…am ajuns la 85kg…am spus STOP
  Im apelat la produsele Herbalife…într-o luna -10kg…fără menținere…2 ani nu am avut nici o problemă…apoi ,din neglijență, am pus câteva kg inapoi…eu le recomand…sunt 16 ani de atunci si nu am avut nici o reacție adversă…din contră,in urma chimioterapiei si tratamentului administrat …Traiesc 👍

 6. Si in timp de o luna s a umplut fierea de pietre!!! Asa ceva este posibil?😂😂😂😂😂

 7. In Spania sant foarte multe „Herbalife”…nu e interzis..asa ca…
  am luat o perioada..cred ca o luna..DAR..am facut o ecografie abdominala,ma gandeam ca am ceva cu rinichii..si spre stupoarea mea mi s-a spus ca am fierea plina de pietre! eu nu am avut niciodata probleme cu fierea..ficatul..dar ma gandesc..de ce au aparut aceste pietre dupa consumarea prafurilor herbalife? parerea mea: nu sant sanatoase..si am tot rasfoit internetul in cautarea unui raspuns: macar cineva sa spuna daca i-a facut bine sau nu..dar sincer,am gasit numai pareri contra despre herbalife..f.f putine „pro” si aceia cred ca erau de la herbalife ca sa isi sustina produsele..

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.