Interzis cainilor si romanilor

Interzis cainilor si romanilor

0 60

Romanii sunt din nou etichetati drept personae non-grata de catre vecinii vest-europeni.
Pentru ca s-a suparat foc din cauza pierderilor si hotiilor din ultimul timp, proprietarul unui magazin din Palma de Mallorca a luat masuri drastice. Acesta s-a apucat sa scrie un panou colorat in culorile drapelului Romaniei pe care a notat cu litere de-o schioapa urmatoarea „atentionare”: „Este interzisa intrarea fara aprobare a cainilor si romanilor”.
Motivul pentru care proprietarul magazinului a recurs la aceste masuri rar intalnite intr-o tara democrata si civilizata este materialul in valoare de 3000 de euro ce i-ar fi fost sustras de o banda de hoti de nationalitate romana.
Totusi, politia din localitatea Alcudia, din Insulele Baleare nu i-a dat castig de cauza spaniolului infuriat si a cerut imediat retragerea panoului cu mesajul rasist.
Primarul orasului, Miquel Ferrer, a declarat ca primaria fusese informata in legatura cu acest incident si ca a cerut retragerea panoului. „Nu este un lucru placut, si se vor lua masuri in acest sens”, a precizat Ferrer. „Este un fapt izolat, care nu reflecta situatia din municipiu”, a adaugat acesta, citat de Mediafax.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.