Interviu cu Cioaca

Interviu cu Cioaca

0 100

Cristian Cioaca, principalul suspect in cazul disparitiei misterioase a avocatei brasovene, Elodia Ghinescu, a acordat un interviu acordat ziarului Libertatea. El afirma ca tot ceea ce i se intample, de trei luni incoace, este „un scenariu bine ticluit, tesut cu migala”. Cioaca spune ca se simte persecutat de procurorul care ancheteaza cazul, Marius Iacob: „Cred ca rascolitul pamantului in cautarea sotiei mele este deja o ambitie personala a procurorului Iacob! Daca nu ma baga la inchisoare, poate sa isi piarda scaunul. De ce nu cauta cinci luni un copil disparut asa cum o cauta pe nevasta-mea?’”


??????????? Politistul brasovean a mai afirmat ca, probabil, pana la rezolvarea cazului viata lui va fi in umbra acestui caz. Problema majora a lui Cristian Cioaca este ca nu isi poate explica cum, de la o simpla reclamatie asupra unei disparitii, a ajuns sa fie anchetat pentru omor calificat si sa fie un adevarat paria in ochii opiniei publice din Romania.


??????????? Ca o concluzie, Cioaca declara ca se asteapta ca, pana de Craciun, sa fie arestat: „Mi-au creat si o infractiune informatica, cu intratul in mail-urile Elodiei. Vor sa gaseasca ceva ca sa ma lege. Nu stiu ce vor sa obtina. Poate punerea in miscare a actiunii penale si, obligatoriu, suspendarea mea, pentru ca nu o sa mai fiu invinuit, ci inculpat.”

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.