Interventie in Piatra Craiului dupa ce la 112 s-a anuntat ca o...

Interventie in Piatra Craiului dupa ce la 112 s-a anuntat ca o femeie a cazut intr-o rapa!

0 619

Politisti, jandarmi montani si salvamontisti au intervenit, duminica dupa-amiaza, in Masivul Piatra Craiului, dupa ce o persoana a sunat la 112 si a anuntat ca o femeie de 67 de ani aflata cu un grup de turisti pe munte a cazut intr-o rapa adanca de sase metri si ar fi murit, anunta Mediafax.

Autoritatile din judetul Arges au confirmat decesul turistei de 67 de ani care a cazut intr-o rapa in Masivul Piatra Craiului, duminica dupa-amiaza, politistii urmand sa deschida un dosar de cercetare pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc incidentul.

Politistii argeseni, care au reusit sa ajunga la refugiul Grind din Masivul Piatra Craiului, au confirmat decesul turistei in varsta de 67 de ani, care duminica dupa-amiaza a alunecat si a cazut intr-o rapa in timp ce se afla pe munte impreuna cu alte trei persoane.

Dupa ce politistii au facut cercetarea la fata locului, cadavrul femeii a fost scos din rapa si coborat de pe munte.11

Operatiunea de coborare a fost extrem de dificila, in conditiile in care terenul este accidentat, iar vizibilitatea a fost redusa din cauza intunericului.

Reprezentantii Politiei Arges declarau ca autoritatile au fost anuntate, duminica dupa-amiaza, la numarul unic pentru apeluri de urgenta 112, ca o turista si-ar fi pierdut viata pe un traseu din Masivul Piatra Craiului.

Astfel, o persoana a sunat la 112 si a anuntat ca face parte dintr-un grup de patru turisti, iar unul dintre acestia, o femeie in varsta de 67 de ani, a alunecat si a cazut intr-o rapa adanca de sase metri si nu mai da semne de viata.

Primele informatii aratau ca accidentul s-a produs in zona refugiului Grind, situat la peste 1.600 de metri altitudine.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.