Interpelare pe tema privatizarii Tractorului

Interpelare pe tema privatizarii Tractorului

0 113

Dupa ce intalnirea dintre reprezentantii in Parlament ai Brasovului, conducerile? celor trei uzine brasovene si reprezentantii AVAS nu a dat sperante angajatilor, din contra a adus numai dezamagiri si noi proteste, unii parlamentari de Brasov continua sa insiste la centru pentru situatia disperata din industria brasoveana.


De data asta, a venit randul deputatului conservator Constantin Faina sa ia masuri. Acesta a declarat ca va face o interpelare parlamentara pe adresa premierului Calin Popescu Tariceanu si catre conducerea AVAS privind dezinteresul cu care a fost tratata de-a lungul timpului problema privatizarii Tractorul UTB.


Faina se arata nedumerit in legatura cu decizia de inchidere a uzinei, atata timp cat linia de fabricatie este in functiune. Apoi, deputatul vrea sa ceara guvernantilor socoteala in legatura cu masurile luate pentru protectia locurilor de munca. Un alt punct din memoriul conservatorului se refera la? firmele cu care s-a negociat pentru privatizare. Constantin Faina cere lamuriri in legatura cu descalificarea societatii MYO-O si optiunea pentru Mahindra&Mahindra, firma care a renuntat, in cele din urma, la preluarea societatii brasovene. Frustrarea deputatului este cu atat mai mare cu cat MYO-O va deschide in curand o frabrica de tractoare in Bucuresti.


Memoriul lui Faina a fost transmis si catre Prefectura Brasov si managerii societatii comerciale in cauza.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.