Internet prin Cosmote

Internet prin Cosmote

0 72

Compania de telefonie mobila Cosmote, care a intrat in forta pe piata de profil din Romania prin incredibilele cartele de 3 euro cu 2000 de minute, vrea acum sa mai cucereasca un segment.
Cosmote vrea sa se lanseze segmentul serviciilor de internet de banda larga (broadband).
„Suntem constienti ca lipsa licentei 3G ne impiedica sa lansam servicii de Internet de banda larga. Analizam in prezent mai multe scenarii prin care sa contracaram ofensiva Orange Romania si Vodafone Romania in acest domeniu, pentru a lansa oferte similare celor doi competitori”, a declarat directorul general al Cosmote Romania, Stefanos Theocharopoulos, citat de Mediafax.
In acest scop, Cosmote este interesata sa particpie la licitatiile organizate de Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI).
Standardul tehnologic WiMAX (Woldwide Interoperability for Microwave Access), urmarit de compania de telefonie mobile, a fost creat de catre grupul american Intel si permite furnizarea de servicii de Internet la viteze ridicate, pe arii extinse, de pana la 65 kilometri, prin tehnologii fara fir.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.