International Metropolitan Triathlon va avea loc la poalele Tampei

International Metropolitan Triathlon va avea loc la poalele Tampei

0 82

Brasovul devine un oras din ce in ce mai interesant pentru organizatorii de evenimente sportive datorita locatiei sale, care cuprinde toate tipurile de relief dar si o infrastructura cu sali de sport, terenuri, bazine de inot si patinoare disponibile. Astfel iubitorii de inot, ciclism si alergare au, din aceasta vara, o noua competitie dedicata lor. International Metropolitan Triathlon Brasov, organizat de catre Asociatia Sapte Scari in parteneriat cu Asociatia Pegas Triatlon Club, runeste toate aceste 3 sporturi in data de 28 iulie 2013.

Participantii la triatlon, desfasurat in zona metropolitana a Brasovului, pot alege sa concureze la proba olimpica, parcurgand 1,5 km inot, 47 km pe bicicleta si 12,5 km in alergare, sau la proba de sprint, unde vor inota 750 m, vor pedala 26,5 km si vor alerga 5 km.

Proba de inot se va desfasura pe lacul Dumbravita, incepand cu ora 10:00, si va fi urmata de proba de ciclism, derulata din apropierea acestui lac pana in Brasov. Locul de sosire pentru proba olimpica este zona Belvedere, iar pentru sprint aceasta proba se va incheia la intrarea in Brasov dinspre Ghimbav. Din aceste puncte, participantii vor lua startul ultimei probe din concurs, cea de alergare, linia de finish asteptandu-i pe arena Liceului Sportiv din Scheii Brasovului.

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.