International Conference on Business Excellence 2007, Brasov

International Conference on Business Excellence 2007, Brasov

0 126

In zilele de 26 si 27 octombrie va avea loc la Brasov: “Conferinta Internationala de Excelenta in Afaceri” organizata de catre Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Transilvania in colaborare cu Academia de Studii Economice Bucuresti si Asociatia Facultatilor de Stiinte Economice din Romania (AFER).


Sesiunile de lucru se vor desfasura in aula Universitatii Transilvania, incepand cu ora 9 si vor consta in prezentarea mai multor lucrari stiintifice ce vor trata urmatoarele teme: “Strategii si Politici in Afaceri”, “Globalizarea si Competitivitatea in Afaceri”, “Administrarea Afacerilor”, “Management Strategic”, “Managementul Calitatii Totale”, “Management Financiar”, “Marketing Strategic”, “Marketing International”, “Cercetari de Marketing”, “Strategii in Logistica”.


Printre invitatii de marca se numara: Theodor Stolojan, Domenico Netti (presedintele AILOG – Asociatia Italiana de Management in Logistica), Cristina Neesham (Universitatea Monash din Melbourne).


Conferinta urmareste sa atinga trei obiective? principale:  • realizarea unui mediu stimulativ pentru excelenta in afaceri prin tratarea unor probleme teoretice, de cercetare, de consultanta si a unor studii de caz;
  • crearea unor legaturi intre mediile de afaceri din Romania si cele internationale; constientizarea oportunitatilor, provocarilor si pericolelor generate de catre globalizare si concurenta;
  • realizarea unor programe universitare de educatie, competitive, in domeniul administrarii afacerilor.?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.