Internarea obligatorie a asimptomaticului și expunerea lui la tratament experimental covid se...

Internarea obligatorie a asimptomaticului și expunerea lui la tratament experimental covid se numește crimă medicală

0 51

Medicamentele experimentale anti-covid se retrag sistematic de pe piață!
Internarea obligatorie a asimptomaticului și expunerea lui la tratament experimental covid administrat cu forța, la medicamente care ulterior se retrag de pe piață se numește crimă medicală, asociată cu politica criminală de tip nazist Auschwitz.
Am avut în cabinet pacient scăpat din această experiență.
Povestea pacientul imediat după asta, era încă pandemie, cum a fost internat doar în baza pozitivității, cu forța, că altfel intra la categoria „zădărnicirea măsurilor de combatere a molimei.
A fost și etapa asta în panidioțenie! L-au internat în salon cu alți pacienți asimptomatici, dar pozitivi. După 3 zile de internare, asimptomaticii au început să devină simptomatici.
Dacă la internare nu-i supăra nimic, după 3 zile toți au început să aibă simptome. Unii aveau grețuri și vărsături, alții nu mai urinau, alții aveau simptome neurologice, alții aveau dureri de cap și hipertensiune, unii s-au îngălbenit, unii nu mai aveau urină, alții nu puteau sta în picioare, toți se simțeau groaznic.
Atunci au remarcat toți starea proastă, mult diferită de cea de la internare.
Unul dintre ei a avansat o supoziție și a spus că la internare se simțeau toți bine deși erau pozitivi. Oare de ce se simt rău, oare nu o fi de la tratament?
Toți au renunțat să înghită tratamentul și au aruncat medicamentele experimentale la WC și după alte câteva zile s-au simțit iarăși bine, moment în care au fost externați!

Autor: Dr. Adrian Cacovean

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.