Intamplari din metrou

Intamplari din metrou

0 65

In metroul londonez a fost mare bairam sambata, pentru ca a fost ultima zi in care te mai puteai holba la un sfertuc in timpul deplasarii.
Noul primar al Londrei a afirmat, in legatura cu aceasta interdictie, ca astfel va fi intarita siguranta calatorilor si cea a transportului insusi.
Pe chestia asta s-au ingramadit multi londonezi ca sa sarbatoreasca acest eveniment, alcoolul curgand potop pe gatlejuri, starnind veselie si euforie.
Iar datorita multimii de amatori de sarbatorit, politia a fost obligata sa inchida cunoscuta statie Liverpool Street.
Si in metroul bucurestean poti intalni multi ametiti, numai ca la noi acestia sunt ametiti de foame, griji si nesperanta, cele mai nenorocite droguri.

Apropo de metrouri. In cel bucurestean nu se mai cerseste cu piciorul legat de gat sau facand pe orbul condus de un copil plapand si subnutrit (ca aspect). Mai nou se face streptease prin metrou, cum a facut o tanara intr-un vagon bucurestean. Aceasta si-a dat ambalajul jos, s-a apucat de o bara de sustinere si s-a miscat atragator si atatator. Masculii prezenti au facut ochi de melc si mana de lopata cand au bagat-o in buzunar ca sa o rasplateasca pe dama. Probabil si-au exprimat si locuri de intalnire, de care au agatat diferite ore, in speranta unei confirmari, ceea ce nu cred afirmativ, pentru ca, intr-un asemenea caz, dama s-ar fi dus direct la produs, fara spectacol promotional.
Sa speram intr-o dare in folosinta cat mai rapida, la initiativa lui Scripcaru, a unui metrou pe sub Brasov, ca s-o patim la fel.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.