Intalnirea de la Cotroceni inca o joaca cu romanii, a Presedintelui...

Intalnirea de la Cotroceni inca o joaca cu romanii, a Presedintelui Basescu!

0 103
O batalie mediatica absurda este continuata de catre Traian Basescu si dupa terminarea campaniei electorale. Raspunsul la intrebarea cine va fi nominalizat pentru functia de premier il cunosc toti, inclusiv cei care au pierdut alegerile.
Doar ca cei de la Cotroceni se baga in seama starnind un nou val de indoiala, promovand nume sau scheme si schisme intr-o noua tentativa de divizare a societatii. Au starnit inca o furtuna intr-o pahar de apa si asta doar ca sa ne arate cat de bun comandat de vas este Basescu.
Dand dovada de aceeasi lipsa de respect pentru Constitutie, Baselu a convocat la Cotroceni tot “ceapeul” de lideri parlamentari pentru  consultarile simultane si colective.
Suntem in fata unei noi inovatii politice care nu face altceva decat sa starneasca tot mai multa neincredere in tot ce inseamna activitatea presedintelui dispus sa jigneasca si sa umileasca o tara intreaga cu hartii date liderilor europeni ca pe timpuri cand oamenii amarati si disperati inmanau plicuri primsecretarilor PCR.
Pana la urma co-presedintele USL Crin Antonescu are dreptate. Acesta spune ca nu va merge la consultarile de luni dimineata de la Palatul Cotroceni, organizate in vederea desemnarii primului ministru, pentru ca nu considera o formula corecta colectivizarea invitatiei, afirmand ca "presedintele joaca incorect".
"Ce o sa facem acolo, o sa spunem in cor? Trebuie discutat separat, partidele au o identitate distincta. Presedintele incearca totusi, cu un astfel de lucru, sa joace incorect", a spus Antonescu la RTV.
Basescu a invitat, aproape sfidator, toate partidele la consultari. Indiferent de cati pralamentari au, toate au dreptul sa propuna un premier. Adica pana si partidul lui Neamtu merge tot cu cinci reprezentanti, la fel ca si USL-ul. Asa intelege Basescu sa accepte votul majoritatii.
Tot Antonescu, declara cu referire la intalnirea de saptamana trecuta (miercuri seara) de la Cotroceni, ca atunci s-a convenit “ca presedintele va actiona normal in sensul desemnarii domnului Ponta”
Una s-a discutat si convenit si altfel actioneaza Basescu. Asa va face pana cand romanii, satui de acest individ, care nu mai reprezinta poporul ci doar grupul de interese care a stors tara de aproape ultimele resurse, il va taia mandatul si-l va expedia acolo unde ii este locul – dupa gratii.
Exemplul sud coreenilor, care si-au judecat presedintele pentru coruptie, trebuie aplicat si lui Basescu.
 
Horia D.R.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.