Intalnire Geoana – Tariceanu

Intalnire Geoana – Tariceanu

0 203


In cadrul consultarilor pe care primul ministru le va avea in perioada urmatoare, un loc aparte il va ocupa intalnirea cu liderul principalului partid de opozitie, Mircea Geoana. Pana acum s-au facut doar speculatii pe marginea acestei discutii, care insa a fost confirmata de Calin Popescu Tariceanu. Premierul a declarat ca se va intalni cu Presedintele PSD pentru a discuta pe marginea temelor de actualitate din viata politica.


Discutia ar putea fi cheia a ceea ce se va intampla in urmatoarele luni pe scena politica. Desi la un moment dat PSD dorea o motiune de cenzura, s-ar putea ca, negociind cu Guvernul, sa n-o mai vrea, mai ales ca o cadere a guvernului ar putea avea implicatii pe care PSD nu si le doreste, precum alegeri anticipate.


Este foarte probabil ca noua majoritate parlamentara sa fie PSD-PNL-UDMR. Deocamdata insa, Mircea Geoana, citat de Amos News, ?spune doar ca PSD va incepe discutiile parlamentare pentru a stabili solutiile viabile de construirea a unei majoritati stabile, precizand ca „asa cum este firesc va discuta mai intai cu „cei care se afla astazi la guvernare”.


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.