Intalnire Geoana – Tariceanu

Intalnire Geoana – Tariceanu

0 80


In cadrul consultarilor pe care primul ministru le va avea in perioada urmatoare, un loc aparte il va ocupa intalnirea cu liderul principalului partid de opozitie, Mircea Geoana. Pana acum s-au facut doar speculatii pe marginea acestei discutii, care insa a fost confirmata de Calin Popescu Tariceanu. Premierul a declarat ca se va intalni cu Presedintele PSD pentru a discuta pe marginea temelor de actualitate din viata politica.


Discutia ar putea fi cheia a ceea ce se va intampla in urmatoarele luni pe scena politica. Desi la un moment dat PSD dorea o motiune de cenzura, s-ar putea ca, negociind cu Guvernul, sa n-o mai vrea, mai ales ca o cadere a guvernului ar putea avea implicatii pe care PSD nu si le doreste, precum alegeri anticipate.


Este foarte probabil ca noua majoritate parlamentara sa fie PSD-PNL-UDMR. Deocamdata insa, Mircea Geoana, citat de Amos News, ?spune doar ca PSD va incepe discutiile parlamentare pentru a stabili solutiile viabile de construirea a unei majoritati stabile, precizand ca „asa cum este firesc va discuta mai intai cu „cei care se afla astazi la guvernare”.


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.