Intalnire cu Gilles Leroy la Libraria „St. O. Iosif”

Intalnire cu Gilles Leroy la Libraria „St. O. Iosif”

0 76

Libris Brasov si Pro Editura si Tipografie va invita la intalnirea cu Gilles Leroy, castigatorul celui mai important premiu literar francez, premiul Goncourt 2007. Lansarea cartii „Alabama Song” va avea loc sambata, 22 martie 2008, incepand cu ora 13.00, la Libraria „St.O.Iosif”, in prezenta autorului.
La eveniment vor participa Fanny Charte – Ambasada Frantei, Institutul Francez, Nicolae Elek – Director Pro Editura si Tipografie, Nicolae Constantinescu – Editor-sef Pro Editura si Tipografie, traducatorul cartii, scriitorul Doru Munteanu, presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania – Filiala Brasov.
Ca oferta exceptionala din partea organizatorilor, in ziua lansarii, la pretul de vanzare al cartii se va aplica un discount de 25 %!
Intre realitate si fictiune, Alabama song, un roman de o mare sensibilitate, invita cititorul in miezul unei epoci fabuloase, dezvaluindu-i cum se pot imbina, intr-un destin „extra-ordinar“, pasiunea si nebunia. Gilles Leroy spune foarte clar ca trebuie sa citim Alabama Song ca pe un roman, deoarece nu este o biografie a Zeldei Fitzgerald ca personaj istoric. Gilles Leroy ne dezvaluie doua personalitati exceptionale: Scott si Zelda Fitzgerald, unul dintre cuplurile cele mai invidiate si cele mai tragice din anii ’20. Un cuplu care s-a iubit si s-a autodistrus.

L.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.