Intalnire a noii conduceri a PNL

Intalnire a noii conduceri a PNL

0 152

Liderii PNL s-au intalnit in prima sedinta in noua componenta a Biroului Politic Central, dupa Congresul extraordinar de saptamana trecuta.
Lista candidatilor PNL la europarlamentare si alegerea unui secretar general au fost subiectele care au fost discutate in prima sedinta a BPC al PNL.
Aceasta structura de conducere este alcatuita acum in mare parte din oameni noi, foarte multi din lideri PNL din teritoriu. De exemplu, dintre vicepresedinti, doar trei din vechea formula se regasesc in Biroul Politic: este vorba despre Varujan Vosganian, Dan Radu Rusanu si Norica Nicolai. Restul au castigat pentru prima data aceasta functie, cum ar fi Cristian Anghel, Relu Fenechiu, Romeo Stavarache sau Mircea Muntean. Teodor Melescanu, care nu a reusit sa obtina functia de vicepresedinte, ar putea ocupa prima pozitie pe listele PNL pentru Parlamentul European.
Conducerea Partidului National Liberal a aprobat lista candidatilor pentru Parlamentul European
Conducerea Partidului National Liberal a aprobat lista candidatilor pentru Parlamentul European. Crin Antonescu a precizat ca, in acest moment, exista o lista de aproximativ 30 de persoane, din care vor fi alesi candidatii pentru locurile eligibile. Ordinea pe lista este provizorie, deocamdata, primul loc e ocupat de vicepresedintele formatiunii, Norica Nicolai, urmata de actualii europarlamentari Adina Valean si Renate Weber
Despre Teodor Melescanu, noul sef al PNL a spus: daca isi exprima intentia, este o varianta de luat in seama. Nu se stie deocamdata ce se va intampla cu Daniel Daianu. In privinta noului secretar general al PNL, Crin Antonescu a declarat ca optiunea sa pentru acest post este liberalul Radu Stroe.
Noul presedinte ales al liberalilor a mai anuntat, la finalul congresului partidului, ca nu are intentia de a deschide negocieri politice, pentru schimbarea actualei majoritati parlamentare.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.