Inspectii pe santiere

Inspectii pe santiere

0 99

In ultimul timp au fost destul de mult mediatizate diferitele accidente petrecute pe santiere, unele cu sfarsit tragic prin pierderi de vieti omenesti. Cu toate ca in Brasov nu s-au semnalat accidente ca in alte judete sau Capitala, Inspectoratul Teritorial al Muncii Brasov s-au pus pe treaba si au inceput sa bantuie, prin inspectorii sai, santierele pentru a stabili daca sunt respectate normele de securitate a muncii, respectate in trecut, dar lasate balta din spirit de democratie anticomunista, fara sa se tina cont ca aceste norme sunt respectate in tarile avansate cu strictete.
Astfel, ca urmare a inmultirii accidentelor de munca pe santiere, inspectorii Inspectoratului Teritorial de Munca Brasov au verificat, in ultima perioada, 24 de angajatori.
In urma controalelor s-au constatat 81 de neconformittai. Drept care, reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca au dat sapte amenzi in valoare de 32.000 de lei si 30 de avertismente.
Controalele inopinate pe santierele de constructii vor continua si in urmatoarea perioada, ceea ce este benefic activitatii normale pe santiere,

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.