INSOMAR: PSD+PC si PDL, la egalitate

INSOMAR: PSD+PC si PDL, la egalitate

0 95

Cine mai crede in sondaje ? Cineva tot o fi crezand ceva, din toate aceste povesti cosmetizate pentru ca astfel nu s-ar mai face. Oricum cei care cred sunt tot mai putini si au si un defect – nu le citesc. Dincol de mainipulare o mai fi ceva?
Totusi:
La intrebarea „Cu cine intentionati sa votati la alegerile europarlamentare din 7 iunie?”, 31% dintre respondenti au ales Alianta PSD+PC, acelasi procent exprimandu-si alegerea pentru PDL, potrivit unui studiu INSOMAR, comandat de Realitatea TV si dat publicitatii luni.
La aceeasi intrebare, 20,2% dintre cei chestionati au indicat PNL, 6,8% – UDMR, 5,9% – PRM.
Candidatul independent Elena Basescu ar obtine 3,9% din intentiile de vot, urmata de PNTCD cu 0,9%, Pavel Abraham cu 0,3% si Forta civica cu 0,3%.

Intentia de vot in mediul URBAN: PSD+PC 26,7% / PDL 33,4%
Intentia de vot in mediul RURAL: PSD+PC – 35,2% / PDL – 25,3%

37,5% dintre romani l-ar vota pe Traian Basescu presedinte
Traian Basescu ar fi votat de 37,5% dintre romani daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, potrivit unui studiu INSOMAR, comandat de Realitatea TV si dat publicitatii luni. Urmatorii clasati sunt Mircea Geoana (24,3%), Crin Antonescu (15,7%), Corneliu Vadim Tudor (6,8%) si Principele Radu Duda (4,2%)

Sondajul a fost realizat de INSOMAR la comanda Realitatea TV, in perioada 29 – 31mai, pe un esantion de 12.283 de persoane, iar marja de eroare este de 1,5%.

Sursa: HotNews.ro

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.