Inscrierile la Bacalaureatul 2009

Inscrierile la Bacalaureatul 2009

0 172

Incepand cu ziua de azi si pana pe 8 mai – teoretic este o saptamana, practic raman cinci zile – elevii din clasele liceale terminale se pot inscrie pentru examenul de Bacalaureat.
Potrivit calendarului de desfasurare a examenului, in zilele de 22 si 23 iunie se va sustine proba orala la Limba si literatura romana, pe 23 si 24 iunie – proba la Limba si Literatura materna, 24 si 25 iunie – proba orala la Limba si Literatura modernã.
Prima proba scrisa, la Limba si Literatura romana, se va sustine pe 26 iunie, pe 29 iunie la Limba si Literatura materna, 30 iunie – proba obligatorie a profilului (proba D – proba scrisa), pe 1 iulie proba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii (proba E – scrisa sau practica).
Ultima proba scrisa a Bacalaureatului pe anul 2009 va fi susþinuta pe 2 iulie – cea la alegere dintre disciplinele din celelalte arii corespunzatoare specializarii (proba F – scrisa sau practica).
Afisarea rezultatelor se va face pe 5 iulie, pana la orele 16,00, iar depunerea contestatiilor se va face in aceeasi zi intre orele 16,00 – 20,00. Rezultatele finale vor fi afisate pe 9 iulie.
Cea de a doua sesiune a examenului de Bacalaureat este programata in perioada 18 august – 1 septembrie 2009
Programul fiin stabilit asteptam, mai ales elevii in cauza si parintii lor, ca profesorii sa se hotareasca daca vor boicota examenele sau nu.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.