Inscrieri la Targul International de Turism de la Berlin

Inscrieri la Targul International de Turism de la Berlin

0 71


Camera de Comert si Industrie Brasov prin Centrul Euro Info va invita sa participati la parteneriatul de afaceri care se va desfasura la Berlin, Germania in perioada 5 – 6 martie 2008, cu ocazia Targului International de Turism ITB.


Firmele din intreaga care vor sa-si dezvolte afacerea in intreaga lume si doresc sa participe la la Targul International de Turism de la Berlin, trebuie sa se inscrie la Centrul Euro Info Brasov, singurul din tara autorizat sa ofere tichete de participare agentilor economici.


Targul International de Turism de la Berlin face parte din actiunile prevazute in proiectul paneuropean EU MATCHING II, care are ca obiectiv facilitarea parteneriatelor de afaceri dintre intreprinderi din tarile Uniunii Europene. Proiectul este derulat de un consortiu al Centrelor Euro Info din: Austria, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Marea Britanie, Polonia, Portugalia, Republica Ceha, Romania, Slovacia, Slovenia, Spania, Canada, Islanda, S.U.A.


Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa stie ca termenul limita pentru inscriere este 10 februarie, iar taxa de participare este de 75 de euro plus TVA pentru primul reprezentant al firmei si 35 de euro plus TVA pentru ceilalti.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.