Inscrieri la Scoala de vara de Jurnalism

Inscrieri la Scoala de vara de Jurnalism

0 136

Alianta Organizatiilor Nonguvernamentale de Tineret din Romania (AONGTR) si Asociatia Tinerilor Ziaristi (ATZ) organizeaza cea de-a doua editie a Scolii de Vara de Jurnalism, care se va desfasura in perioada 13 – 19 august 2007 la Brasov. Manifestarea este organizata pentru tinerii care privesc mass-media ca pe un hobby, dar si ca un proiect de viitor.


Evenimentul se adreseaza tinerilor cu varsta intre 17 si 25 de ani, de oriunde din Romania, elevi sau studenti, fara practica in jurnalism.


Organizatorii pregatesc un program care sa cuprinda cursuri, dezbateri, vizite la sediile redactiilor, jocuri de rol si lucru pe ateliere, respectiv pentru televiziune – prezentator emisiuni, pentru radio – redactor muzical si pentru ziar – redactor. Beneficiile participarii la scoala de vara sunt acumularea de experienta practica in mass-media, cunostinte teoretice cu privire la jurnalism, experienta lucrului in echipa si diploma de participare. Formularul de inscriere se poate solicita la adresa atzbrasov@gmail.com.


Pentru persoanele cu domiciliul in Brasov, taxa de participare este de 30 lei, iar pentru cei care sunt voluntari AONGTR& ATZ, 20 lei. Pentru persoanele din alte localitati nu se percepe taxa de participare, iar pentru cazare si masa vor primi o oferta speciala din partea organizatorilor. Termenul limita de inscriere este 31 iulie 2007.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.