Inscrierea la Universitatea „Transilvania”

Inscrierea la Universitatea „Transilvania”

0 74

Luni, 16 iulie 2007, absolventii de liceu care au promovat examenul de bacalaureat pot sa se inscrie la facultate. Perioada de inscrieri la Universitatea „Transilvania” din Brasov este 16 – 22 iulie 2007. Oferta universitatii brasovene este bogata: 5550 de locuri, dintre care:? 2600 fara taxa si 3000 cu taxa. La majoritatea facultatilor, concursul de admitere se organizeaza pe baza de dosar. Exceptie fac Facultatea de Medicina, Sport, Muzica, Stiinte Economice, Psihologie. La aceste facultati, candidatii vor sustine atat proba sub forma de test grila, cat si proba parctica.


Admiterea la Universitatea „Transilvania” se realizeaza in functie de media obtinuta la Bacalaureat, media anilor de liceu si media notelor obtinute in timpul liceului la unele discipline.


?


Cazarea studentilor


Pentru cei care doresc sa devina studenti la Universitatea „Transilvania” din Brasov, sau cei care sunt deja, este bine de stiut ca locul in camin se cere inainte de a termina anul. Cazarea studentilor de anul I se va face in ordinea descrescatoare a mediilor obtinute la admitere. Acestia sunt inscrisi automat, in momentul in care completeaza fisa de inscriere la facultate, unde exista o clauza prin care candidatii bifeaza daca sunt de acord sau nu ca Universitatea sa ii repartizeze in camin. Rezultatul final al repartizarii studentilor in camine va fi publicat la inceputul lunii august.


Pentru anul universitar 2007 – 2008, Universitatea „Transilvania” Brasov pune la dispozitie 2.504 locuri in 8 camine din Complex Memorandului si 1.750 locuri in 5 camine din Complex Colina.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.