Inovatia, sansa mediului de afaceri brasovean

Inovatia, sansa mediului de afaceri brasovean

0 87
Mediu de afaceri dezvoltat care pune accentul pe inovativitate, tehnologii noi si valoaroase. Este o tendinta prin care Brasovul va fi un oras competitiv si se va putea compara cu alte orase mari din Europa. In acest sens s-a creat un ghid de trasferabilitate a bunelor practici din Marea Britanie si Italia care sprijina punerea in practica a initiativei inovatoare.
Intreprinderi inovative, cercetarea dezvolatarea si inovarea dar si transferul tehnologic- sunt instrumentele pentru dezvoltarea locala in perioada urmatoare. Toate aceste instrumente dar si bunele practici din Marea Britanie si Italia au fost reunite intr-un ghid de transferabilitate, prezentat de catre Radu Borza, managerul subproiectului East Inno Transfer si Catalin Frangulea, reprezentant al AMB Brasov, partener in proiect.
Ghidul poate fi de folos atat mediului public cat si mai ales firmelor din mediul privat care constitutie mediul de afaceri care trebuie sa se orienteze catre domenii competitive la nivel european.
Ghidul a fost realizat in cadrul unui proiect cu fonduri europene accesate de Oficiul Teritorial pentru IMM-uri si Cooperatie Brasov .
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.